Crash Course i avslutstekniker

Crash Course i avslutstekniker

Crash Course i avslutstekniker

Under ett antal år har jag jobbat med företag som vill öka sin försäljning. Anledningen till att de hört av sig till mig beror nog inte på att jag är en go och gla´västgöte från början. Nej, det beror nog snarare på att jag specialiserat mig på att hjälpa säljare och småföretagare att fråga om affären på olika sätt och i olika kundsituationer.

Ända sedan 2008 har möjligheten att kunna utbilda sig inom avslutstekniker bara varit förbehållet anställda säljare på företag. När jag startade www.avslutstekniker.se och började dela med mig av tips om avslut och försäljning, så har det med jämna mellanrum kommit in förfrågningar om att jag borde göra en kurs som förklarar mer om hur avslut fungerar. Nu finns det en sådan kurs tillgänglig för alla säljare och inte bara för företagskunder.

Gå en Crash Course i avslutstekniker!

Jag har satt ihop en webbaserad Crash Course i avslutstekniker som är till för dig som snabbt vill komma igång med att fråga efter affären. Och framför allt, att börja på fråga på lite olika sätt. Det är en snabbkurs i hur du kan använda avslut i början, i mitten och i slutet av dina säljsamtal. Den förklarar både hur avslutstekniker har använts traditionellt och hur du istället kan använda dem på ett mer modernt sätt. Som en extra bonus innehåller den strategier för hur du säkerställer att dina offerter får fler svar med hjälp av avslutstekniker.

Ta del av kursen här eller klicka på denna URL: https:// app.coursio.com/store/hillestrand/crash-course-i-avslutstekniker 

 

Kolla gärna in vad Greger Hillman, en av deltagarna i kursen, tyckte och vad kursen gjort för honom rent ekonomiskt:

Se vad Greger kan hjälpa dig med på www.gregerhillman.se

 

One thought on “Crash Course i avslutstekniker

  1. Teodor Ericsson

    Jag får alltså tillgång till materialet på dator, läsplatta och mobil? Smidigt!!
    Blir sugen på att köpa din kurs, speciellt då jag laddade ner din minibok från din hemsida och blev riktigt imponerad! Tack så mycket

    Teo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *