Avslutstekniker.se -Mattias Hillestrand

Mattias Hillestrand – Säljexpert

Den här sidan kom till som ett resultat av den djupdykning inom försäljning och avslutstekniker som jag har ägnat mig åt sedan jag startade företag 2008. Jag hade som anställd säljare sedan 1999 gått ett flertal säljutbildningar, men inte tyckt att de lagt någon vidare krut på avslutstekniker och jag ville veta mer om det, eftersom jag förstod att det ligger ganska mycket i möjligheten att göra affärer om du kan göra bra avslut. Därför så har jag ägnat mycket tid de senaste fyra åren åt att leta, läsa, omformulera, testa och utvärdera olika avslutstekniker och jag har samtidigt haft möjligheten att få lära ut olika avslutstekniker till andra säljare och säljchefer på ett flertal företag under dessa år.

I början av 2012, så bestämde jag mig för att dela med mig av den kunskap jag samlat på mig till fler än bara de företagskunder jag jobbat med, såsom Stena Recycling,  Affärshögskolan i Stockholm, SBAB, E-butik.se, Schering-Plough, MSD, Baca Lighting, Ljus i Hem mfl.

Jag tyckte att det vore synd om inte alla Sveriges säljare, säljchefer och småföretagare skulle kunna få ta del av alla de fantastiska sätt det finns att göra fler och bättre affärer på, så jag skapade den här sidan för att hjälpa till med det. Sidan kommer att ge tips och råd på olika avslutstekniker och den kommer att gå in på djupet i tänket om avslut. Det kommer också att fyllas på med produkter och tjänster under tiden för att du ska kunna hitta något som passar just dig. Bokmärk gärna sidan och titta in på de olika sociala forum som Avslutstekniker.se finns på, såsom Youtube, Facebook och Twitter. Följ med på resan mot fler och bättre affärer för dig och ditt  företag genom att få en bättre förståelse och kunskap i hur man gör avslut på bästa sätt.

Avslutstekniker.se ägs av Hillestrand Consulting AB – www.hillestrand.se