Jag gjorde den här videon i bilen på väg till ett kundmöte i den tionde och sista delen i serien om de vanligaste frågorna jag får om avslutstekniker, så svarar jag helt enkelt på frågan ” Hur kommer det sig att jag kan så mycket om avslutstekniker?” Låter högtravande, men kom igen, jag har lagt ner nästan 4 år på att lära mig så mycket som möjligt om avslutstekniker och har till och med skrivit en bok i ämnet som ska publiceras i höst. Avslutstekniker är ofta något som säljutbildare banaliserar och hoppar över, eftersom de själva vet för lite om hur man gör och säger. De fokuserar på processer och att man ska ha en säljprocess du följer och att du ska styra och sen lägga in all info i ett CRM system. Det kan väl vara OK att lära ut och givetvis behöver du förstå var du är och vart du ska, så förståelsen för en säljprocess är grundläggande, men du som pratar med och träffar kunder varje dag kanske är lite mer intresserad av vad du ska säga och på vilket sätt för att det ska bli en affär? Hoppas att du följt alla 10 videor och om inte gå tillbaka och titta på dem allihop på min Youtubekanal och gilla och kommentera dem där! Här kommer länken till den tionde videon: