Vad en utbildning i avslutstekniker kan göra

Vad en utbildning i avslutstekniker kan göra

Vad en utbildning i avslutstekniker kan göra

Semestertider! Nu är det läge att fundera på vad som hänt under de första halvåret av 2015. Tid att reflektera över vad som gått bra och dåligt. Vad du vill fortsätta att göra och vad du vill sluta med efter semestern. Jag själv tänker att det här med halvtidsvila är en tid för att ladda batterierna och se det som en nystart när hösten kommer. Lite som ett nyårsfirande, fast tvärtom.

Vid nyår, så har julen precis varit och du har tokjobbat inför den för att ”allt” måste ju vara klart innan  dess. Då finns inte mycket tid över för reflektion. Julstress, mellandagsrea, hälsa på hos släkt och vara med familjen. Hinner vi ens slappna av runt jul och nyår innan det är dags att ge sig på det nya året igen? Vi är ju fortfarande stressade när det nya härliga året med nya möjligheter visar sig. Nej, det är nu under sommaren som du ska fundera på resten av året 2015/2016. Nu tar du halvtidspaus och funderar igenom vad du behöver förändra under hösten för att du ska nå dit du vill.

Kanske är det så att du behöver bli bättre på något? Du kanske saknar en kompetens inom ett ämne som du behöver skaffa dig i höst?  Jag försöker att alltid vidareutbilda mig under året. Det kan vara via böcker, att gå på föreläsningar, köpa en kurs på nätet eller gå en kurs i något IRL.

Det som händer när jag vidareutbildar mig är att det alltid kommer nya idéer. Saker som jag kan göra annorlunda och saker som jag ska börja göra. Det har blivit så att jag har väldigt svårt att bara nöja mig med hur det är. Jag strävar alltid efter att göra saker ännu bättre och då behöver jag ny kunskap. Hur är det för dig? Vilken ny kunskap behöver du ha för att lyckas bättre med ditt jobb som säljare? Kanske en av mina kurser i avslutstekniker? Det har flera andra tänkt och därför blev jag väldigt glad när jag fick den här videon från Greger Hillman som köpte min Crash Course i Avslutstekniker i våras. Han insåg att han behövde förbättra sitt sätt att sälja sina tjänster och i videon nedan så förklarar han vad det har gett honom att gå min Crash Course på webben.

Se videon som berättar vad Greger Hillman har fått tillbaka i ROI på min kurs

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *